Over ons

Wij zijn een jonge, flexibele en ambitieuze onderneming die gespecialiseerd is in het taxeren van zorgvastgoed en maatschappelijk vastgoed. Dit doen we door heel Nederland en binnen verschillende markten en segmenten; zowel profit- als non-profitorganisaties maken gebruik van onze expertise.

Bij Juffer Vastgoed spreken we de taal van de zorg en luisteren we naar het verhaal van onze opdrachtgever. Dit resulteert in betrouwbare taxaties en heldere advisering. Wij werken te allen tijde vanuit onze kernwaarden onafhankelijkheid, integriteit en deskundigheid. Zo bent u gegarandeerd dat wij geen tegenstrijdige belangen behartigen, wij ons vak naar eer en geweten uitvoeren en staan voor professionaliteit en kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn wij ingeschreven in de registers van NRVT en VastgoedCert, zijn wij lid van de NVM en aangesloten bij Taxatie Management Instituut (TMI).

Dankzij onze brede kennis leveren wij keer op keer hoge kwaliteit. Dit resulteert niet alleen in positieve ervaringen rondom taxaties en transactiebegeleiding, maar ook regelmatig tot terugkeer van onze klanten. Bij Juffer Vastgoed zijn we er voor (zorg)organisaties in heel Nederland. Zo hebben wij taxaties verricht op de Waddeneilanden en in Zuid-Limburg.

Kunnen wij u ondersteunen, begeleiden en/of adviseren? Neem gerust contact met ons op!

06-10364825 h.juffer@juffervastgoed.nl
Register Taxateur BV GZV
06-29808542 m.stuifzand@juffervastgoed.nl
Junior Valuer
06-53971864 l.asselbergs@juffervastgoed.nl
Register Taxateur Wonen
Lenneke Asselbergs
06-30400880 a.smit@juffervastgoed.nl
Junior Valuer
06-11848607 n.coops@juffervastgoed.nl
Junior Valuer
Niels Coops
06-51309479 g.vandriel@juffervastgoed.nl
Junior Valuer
06-23950605 e.verhoek@juffervastgoed.nl
Projectassistent
Ellen Verhoek