Cure

De eerste- en tweedelijnszorg wordt in toenemende mate gedecentraliseerd. De focus ligt hierbij op multidisciplinaire samenwerking en goede ketenzorg. Deze ontwikkeling leidt tot een clustering van eerste- en anderhalvelijnsfuncties in gezondheidscentra. De verwachting is dat zowel de huurwaarde als de marktwaarde van dergelijk vastgoed de komende jaren verder zal stijgen – wat leidt tot toenemende interesse van beleggers.

Taxatie in de cure-markt

Ons specialisme uit zich ook binnen de cure-markt. Zo bent u voor taxaties van geclusterde gezondheidscentra alsook van individuele praktijkruimten bij ons op het juiste adres. Tevens kunt u bij ons, in tegensteling tot andere zorgvastgoedtaxateurs, ook terecht voor de taxatie van ziekenhuizen.

Onze taxaties worden onder andere gebruikt voor financieringsaanvragen of voor associaties en dissociaties binnen maatschappen.

Taxatierapporten volgens de hoogste standaarden

Wij staan voor professionaliteit en deskundigheid. Om deze kwaliteit te waarborgen staan wij ingeschreven bij VastgoedCert, het NRVT, zijn wij lid van de NVM en zijn wij aangesloten bij TMI; we taxeren conform de nationale en internationale richtlijnen zoals International Valuation Standarts (IVS) en European Valuation Standarts (EVS). Onze taxatierapporten voldoen aan de hoogste standaarden en worden geaccepteerd door de meeste financiële instellingen.

Bent u op zoek naar een zorgvastgoedtaxateur?

Juffer Vastgoed helpt u gegarandeerd verder!