Verkoopadvies en transactiebegeleiding

Juffer Vastgoed begeleidt (zorg)organisaties bij de verkoop van onroerend goed. Naast het verkooptraject adviseren wij in het voorstadium om zo naar de sterkste verkoopstrategie te werken. Indien van toepassing, begeleiden we de goedkeuringsprocedure bij College Sanering Zorginstellingen (CSZ) en de Autoriteit woningcorporaties (Aw). Wij zien onze transactiebegeleiding als een integraal proces dat verder gaat dan uitsluitend makelaarsdiensten.

Advies zorgvastgoed

In samenhang met een voorgenomen aan- of verkoop verrichten wij aanvullende advieswerkzaamheden ten aanzien van het vastgoedbeleid.

Hierbij zijn scheiden wonen en zorg, verzwaring van de intramurale capaciteit en het verduurzamen van de vastgoedportefeuille belangrijke thema’s. Met onze strategische advisering helpen wij u om uw vastgoedbeleid en de exploitatie op verantwoorde wijze vorm te geven.

De beleidsmatige kaders, organisatiestrategie en mogelijkheden van het vastgoed vormen hierbij het uitgangspunt. Onze dienstverlening houdt onder andere in:

  • hold-sell analyses
  • vastgoedexploitaties en scenarioanalyses
  • sale-and-lease-backanalyses
  • advisering rondom contractvorming

Onze aanpak

Uw doelstelling is te allen tijde hét uitgangspunt bij onze advisering. Hierdoor kunnen wij gericht zoeken naar vastgoedoplossingen die volledig aansluiten bij de situatie van uw zorgorganisatie. Onze aanpak is integraal. Juffer Vastgoed ziet het vastgoedobject als onderdeel van de totale portefeuille en als onderdeel van de bedrijfsvoering.

Heeft u behoefte aan advies of wilt u begeleid worden bij een transactie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op, samen bespreken we alle mogelijkheden.

Heeft u een taxatievraagstuk?
Neem vrijblijvend contact met ons op!