Care

De zorgsector staat voor immense uitdagingen. De zorgbudgetten staan onder druk met kortingen op de NHC-vergoedingen tot gevolg. Tegelijkertijd lopen de bouwkosten op waardoor nieuwbouwontwikkelingen in een impasse dreigen te raken. Daarnaast vergroot deze ontwikkeling de druk op de haalbaarheid van de duurzaamheidsambitie, dit terwijl de noodzaak van verduurzaming door de stijgende energiekosten steeds meer zichtbaar wordt.

Deze ontwikkelingen en uitdagingen vragen om visie en daadkracht. Met strategische visie en financiële rekenkracht helpt Juffer Vastgoed u graag om goed voorbereid het wijzigende en dynamische speelveld te betreden.

Taxatie zorgvastgoed

De bezuinigingen binnen de zorg en de duurzaamheidsopgaven hebben impact op de waarde van vastgoed. Op basis van grondig onderzoek, gedegen analyse en de juiste referenties weten wij deze impact te duiden én te verwerken in een taxatie. Zo maken wij gebruik van een rekentool om de besparing als gevolg duurzaamheidsinvesteringen te berekenen. Dit hebben wij geïntegreerd in ons taxatiemodel zodat het element ‘duurzaamheid’ kan worden gekwantificeerd.

Heeft u een vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!