Transactiebegeleiding

Integrale transactiebegeleiding: van waarde naar prijs.


Verkoopadvies en transactiebegeleiding

Juffer Vastgoed begeleidt (zorg)organisaties bij de verkoop van onroerend goed. Dit heeft veelal betrekking op voormalige zorglocaties en sale-and-lease-back constructies. Naast het verkooptraject adviseren wij in het voorstadium om tot de optimale verkoopstrategie te komen.

Daarnaast begeleiden we, indien van toepassing, de goedkeuringsprocedure bij College Sanering Zorginstellingen (CSZ). Onze transactiebegeleiding is een integraal proces dat verder gaat dan uitsluitend makelaarsdiensten.


Advies zorgvastgoed

In samenhang met een voorgenomen aan- of verkoop verricht Juffer Vastgoed aanvullende advieswerkzaamheden ten aanzien van het vastgoedbeleid. Hierbij zijn verzwaring van de intramurale capaciteit, extramuralisering en afstoten van vastgoed belangrijke thema’s. Met onze strategische advisering helpen wij u om uw vastgoedbeleid en de exploitatie op verantwoorde wijze vorm te geven.

De beleidsmatige kaders, organisatiestrategie en mogelijkheden van het vastgoed vormen hierbij het uitgangspunt. Onze dienstverlening houdt onder andere in:

–  strategische huisvestingsplannen
–  vastgoedexploitaties en scenarioanalyses
–  hold-sell analyses
–  sale-and-lease-backanalyses


Integrale aanpak

Uw doelstelling is het uitgangspunt bij onze advisering. Dient het vastgoed als huisvesting of als belegging? Als eigenaar-gebruiker wilt u de huisvesting optimaal laten functioneren terwijl u als belegger het vastgoed optimaal wilt laten renderen. Door uw doel scherp te hebben kunnen wij gericht zoeken naar de vastgoedoplossing die bij uw situatie past. Juffer Vastgoed werkt hierbij vanuit een integrale aanpak: het vastgoedobject als onderdeel van de totale portefeuille of als onderdeel van de bedrijfsvoering.


Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op!