Wie zijn wij

Een jonge onderneming gespecialiseerd in de waardering van maatschappelijk vastgoed.


Juffer Vastgoed is gespecialiseerd in het taxeren van maatschappelijk- en zorgvastgoed. Dat doen we in heel Nederland, binnen verschillende markten en segmenten; zowel profit- als non-profitorganisaties maken gebruik van onze expertise.


Juffer Vastgoed is aangesloten bij én initiatiefnemer van Taxatie Instituut Zorgvastgoed: een landelijk samenwerkingsverband tussen taxateurs met aantoonbare ervaring in zorgvastgoed. Taxatie Instituut Zorgvastgoed voorziet in een sterk groeiende vraag naar professionele taxaties van zorgvastgoed.


Wij staan voor betrouwbare taxaties en heldere advisering. Hierbij werken we vanuit de kernwaarden onafhankelijkheid, integriteit en deskundigheid.

Onafhankelijk

Wij staan professioneel gezien op gepaste afstand van de opdrachtgever en behartigen daarbij geen tegenstrijdige belangen.


Integer

Wij oefenen ons vak naar eer en geweten uit. Vanuit onze betrouwbaarheid en deskundigheid streven wij naar waardevolle advisering.


Deskundig

Wij staan voor professionaliteit en deskundigheid. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn wij ingeschreven in de registers van NRVT en VastgoedCert, lid van de NVM en aangesloten bij TMI.