Onze mensen

Hans (J.F.) Juffer RM RT

Register Taxateur BV

De relevantie van taxaties vergroten door de waarde niet alleen  vast te stellen maar deze te duiden en te interpreteren. Op deze wijze wil ik bijdragen aan  professionalisering van vastgoedsturing voor mijn opdrachtgevers.

Na het behalen van mijn bachelor Vastgoed & Makelaardij heb ik ervaring opgedaan als vastgoed-adviseur binnen de zorg- en corporatiesector. Hierbij heb ik mij gespecialiseerd in het opstellen van strategische huisvestingsplannen, businesscases, vastgoedexploitaties, haalbaarheidsonderzoeken en vastgoedwaarderingen. In het verlengde daarvan heb ik de studie tot Register Taxateur bedrijfsmatig vastgoed (RT) gevolgd en met succes afgerond.

In 2014 is Juffer Vastgoed opgericht. Opdrachtgevers binnen met name de zorg- en corporatiesector begeleid ik sindsdien met onder andere taxatievraagstukken en verkooptransacties.

In 2016 heb ik mede het initiatief genomen voor de oprichting van Taxatie Instituut Zorgvastgoed: een strategische samenwerking van taxateurs met aantoonbare ervaring binnen de zorgvastgoedmarkt.

Naast de dagelijkse taxatie- en advieswerkzaamheden ben ik docent aan de Academie voor Vastgoed en vervul ik diverse bestuursfuncties.

Dennis (D.R.) Tigcheler

Assistent Taxateur

Mijn werkzaamheden op het gebied van vastgoed spelen zich af binnen zowel het commerciële alsook het maatschappelijke domein.

Binnen Juffer Vastgoed hou ik mij met veel passie bezig met het begeleiden van verkoopprocessen en het opstellen van vastgoedwaarderingen. Daarnaast ondersteun ik bij het opstellen van haalbaarheidsonderzoeken en het uitwerken van vastgoedexploitaties.

Naast mijn werkzaamheden bij Juffer Vastgoed run ik een bedrijf dat zich bezig houdt met vastgoedmanagement en vastgoedontwikkeling: ik voer het commerciële en technische beheer van een appartementencomplex, daarnaast ontwikkel ik voor eigen rekening en risico een perceel in Enschede.

In 2018 heb ik de studie Vastgoed & Makelaardij afgerond. Op korte termijn start ik met de opleiding tot Register Taxateur om uiteindelijk ingeschreven te worden in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs.