Zorgvastgoed | Cure

Multidisciplinaire samenwerking leidt tot clustering van eerstelijnsfuncties in gezondheidscentra.


De eerste- en tweedelijnszorg wordt in toenemende mate gedecentraliseerd. De focus ligt hierbij op multidisciplinaire samenwerking en goede ketenzorg. Deze ontwikkeling leidt tot een clustering van eerste- en anderhalvelijnsfuncties in gezondheidscentra. De verwachting is dat de huurwaarde alsook de marktwaarde van dergelijk vastgoed de komende jaren zal stijgen. Deze ontwikkeling leidt tevens tot een toenemende interesse van beleggers.


Taxatie gezondheidscentra

Wilt u inzicht in de waarde van uw object? Juffer Vastgoed taxeert zowel geclusterde gezondheidscentra alsook individuele praktijkruimten. De taxatie kan dienen voor een verkoop, financieringsaanvraag of een maatschap overname.

Onze taxatierapporten voldoen aan de hoogste standaarden en worden derhalve geaccepteerd door de meeste financiële instellingen.


Deskundigheid

Wij staan voor professionaliteit en deskundigheid. Om deze kwaliteit te waarborgen, zijn wij ingeschreven bij VastgoedCert, het NRVT, lid van de NVM en aangesloten bij TMI; wij taxeren conform de nationale en internationale richtlijnen zoals IVS en EVS.


Taxatie Instituut Zorgvastgoed

Juffer Vastgoed is aangesloten bij Taxatie Instituut Zorgvastgoed: een landelijk samenwerkingsverband tussen taxateurs met aantoonbare ervaring in zorgvastgoed. Taxatie Instituut Zorgvastgoed publiceert periodiek marktupdates met daarin onder andere de belangrijkste ontwikkelingen binnen de sector en diverse transacties. Download hier de meest recente update en kijk voor een volledig overzicht bij downloads.


Juffer Vastgoed heeft een landelijke dekking voor zorgvastgoedtaxaties

Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op!