Zorgvastgoed | Care

Het scheiden van wonen en zorg vraagt om een heroriëntatie op uw zorgvastgoed.


De hervormingen binnen de zorgsector vragen om duidelijke visie op uw zorgvastgoedportefeuille. Het scheiden van wonen en zorg leidt er toe dat zorgvragers in toenemende mate in hun eigen huisvesting moeten voorzien. Daarnaast heeft de (hoge) eigen bijdrage binnen de verblijfszorg tot gevolg dat cliënten of hun sociale netwerk opzoek gaan naar alternatieven voor het traditionele verpleeghuis.

Deze ontwikkelingen vragen om visie en daadkracht. Met strategische visie en financiële rekenkracht helpt Juffer Vastgoed u graag om goed voorbereid het wijzigende speelveld te betreden.


Taxatie zorgvastgoed

Wordt de portefeuille uitgebreid of wordt er juist capaciteit afgestoten? In veel gevallen is een taxatie van uw zorgvastgoed noodzakelijk. Juffer Vastgoed verzorgt de taxatie voor uw financieringsaanvraag of investeringsbeslissing. Daarnaast taxeren wij in het kader van de goedkeuring van College Sanering Zorginstellingen (CSZ) bij een voorgenomen verkoop.


Taxatie Instituut Zorgvastgoed

Juffer Vastgoed is aangesloten bij Taxatie Instituut Zorgvastgoed: een landelijk samenwerkingsverband tussen taxateurs met aantoonbare ervaring in zorgvastgoed. Taxatie Instituut Zorgvastgoed publiceert periodiek marktupdates met daarin onder andere de belangrijkste ontwikkelingen binnen de sector en diverse transacties. Download hier de meest recente update en kijk voor een volledig overzicht bij downloads.


Juffer Vastgoed heeft een landelijke dekking voor zorgvastgoedtaxaties

Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact met ons op!