Commercieel vastgoed

Onafhankelijke en betrouwbare taxaties volgens de hoogste standaarden.

Juffer Vastgoed verricht taxaties van commercieel vastgoed: met lokale kennis én een landelijk dekkende transactiedatabase staan wij garant voor betrouwbare en goed onderbouwde taxaties.

Juffer Vastgoed taxeert onder andere voor aan- en verkoop, aan- en verhuur, financieringsdoeleinden en de jaarrekening. Ook kan Juffer Vastgoed een controlerende en validerende rol spelen (second opinion) ten aanzien van de parameters en uitgangspunten van interne én externe taxaties.


Grootzakelijk Vastgoed

Omvangrijke waarderingen (> € 5 miljoen) en specialistische taxaties vereisen een taxateur die is ingeschreven in de kamer Grootzakelijk Vastgoed (GZV) van het NRVT. Juffer Vastgoed is ingeschreven in de kamer GZV en is om die reden geaccrediteerd om dergelijke taxaties uit te voeren.


TMI

Commeriële vastgoedwaarderingen worden door Juffer Vastgoed uitgewerkt in het Taxatie Management Systeem (TMS) van Taxatie Management Instituut (TMI). TMS biedt opdrachtgevers de garantie dat de taxatie voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden in de markt én dat deze tevens goed is onderbouwd. Het gebruik van TMS maakt (commercieel) vastgoedtaxaties inzichtelijk, vergelijkbaar en kwalitatief toetsbaar omdat taxateurs werken vanuit dezelfde uitgangspunten.


NVM Business

Juffer Vastgoed is lid van de NVM en aangesloten bij de vakgroep NVM Business. De vakgroep is gespecialiseerd in commercieel vastgoed; de taxateurs binnen de vakgroep onderscheiden zich op grond van specialistische deskundigheid. Via educatie en research ondersteunt NVM Business haar leden doelgericht en draagt zij bij aan de professionalisering binnen dit marktsegment.